Erfarna anläggningsarbetare

Vi på MTB Mark & Trädgårdsbyggarna AB söker anläggningsarbetare. Vi är idag ett företag i en expanderande fas med 30 anställda och arbetar med mark och VA-arbeten samt asfalteringar. Familjeföretaget grundades 1980 av Börje Nilson och drivs idag av sonen Patrik Nilson. Vårt arbetsområde sträcker sig från Håbo kommun till Storstockholm. Vi utför både större och mindre arbeten åt såväl kommuner, landsting och företag. Till våra största kunder hör bland annat HSB, Locum, Håbo kommun och flera större byggföretag.

Om tjänsten:

Som anläggningsarbetare hos MTB kommer du framförallt att arbeta med nyanläggningar och ombyggnader inom gata, VA och offentliga miljöer. Vi jobbar främst inom Håbo kommun och Stockholms län och ser gärna att du bor i närheten. Arbetet är varierande och därför är det viktigt med flexibilitet och samarbetsförmåga. Många av driftjobben inom kommunen kräver en hel del problemlösning. Därför ser vi gärna att du gillar utmaningar. Vi arbetar i team och därför är det viktigt att du har bra initiativförmåga.

Våra arbetstider ligger mellan 06:30 – 16:00 måndag till torsdag och 06:30 – 13:00 på fredagar.

Tjänsten är på heltid och kommer att inledas med 6 månaders provanställning.

Kompetensprofil:

För att arbeta som anläggningsarbetare hos oss har vi som krav på dig att du har tidigare erfarenhet av mark, VA och anläggningsarbeten såväl nyproduktion som drift. Du har yrkesbevis inom anläggning eller har lång erfarenhet som anläggare. Du är noggrann och vill alltid lämna ett gott resultat efter dig. B körkort är ett krav. Maskinkort är meriterande.  God fysik är en förutsättning.

Personliga egenskaper:

Du är noggrann och vill alltid lämna ett gott resultat efter dig. Våra anläggare ska kunna utföra olika typer av mark- och VA-arbeten, tycka om att jobba utomhus i en fysisk tung arbetsmiljö både ensam och i lag med andra. Då arbetet ständigt förändras ställer det krav på att du är flexibel och prestigelös och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Yrkesstolthet och att vara en god ambassadör är A och O för en anläggare på MTB.

Vi erbjuder dig bland annat:

  • Privat pensionsavsättning enligt överenskommelse
  • Utvecklingsmöjligheter och utbildningar
  • Friskvårdsbidrag
  • Hälsoundersökningar (utökade)
  • Förmånliga priser på drivmedel OKQ8
  • Trevliga sammankomster och att vara del i ett välkänt, växande företag med kollektivavtal.

För mer information om tjänsten och vad vi kan erbjuda, ring vår VD Patrik Nilson på 070-558 67 00 eller maila din ansökan innehållande CV och referenser till patrik.nilson@mtbab.com

Tillträde:

Snarast.