FASTIGHETSSKÖTSEL BRF
BRF:ENS BÄSTA VÄN

Fastighetsskötsel Brf Stockholm
Låt oss ta hand om fastighetsskötseln för er Brf

Anlita oss på MTB för fastighetsskötsel av er bostadsrättsförening i Stockholm. Med hjälp av vår fastighetsskötsel kan vi hjälper er med restaurering, service och förnyelse av er brf:s markområden. Vi kan bland annat hjälpa er att ta hand om eller skapa ny innergård och lekpark och se till att hålla dem i toppskick. Vi utför även renoveringar av innergårdar och lekplatser.

Utöver fastighetsskötsel och se efter och renovera innergårdar och lekparker åt brf:er i Stockholm, utför vi även dräneringsarbeten samt mark och trädgårdsarbeten.

Med lång erfarenhet, stort kunnande och med en egen maskinpark kan ni som brf och fastighetsägare känna er trygga.
Att hålla bostadsrättsföreningen i bra skick är inte bara viktigt för dem som bor i fastigheten, det hjälper även till att skapa ett större värde för själva fastigheten och brf:en i sig.

Ny innergård på plats för Brf i Stockholm

Vi hjälper er bostadsrättsförening med bland annat följande fastighetsskötsel

Lekparker Brf:er

Behöver er Brf en ny lekpark eller behöver den befintliga lekparken en renovering? Vi kan bland annat hjälpa er att förnya och ta hand om er befintliga lekpark eller skapa en helt ny lekpark och se till att hålla den i absolut toppskick.

MTB Mark & Trädgårdsbyggarna AB skapar nya lekparker åt bostadsrättsföreningar

Innergårdar Brf:er

Behöver er Brf en ny innergård eller behöver den befintliga innergården en restaurering? Vi kan bland annat hjälpa er att förnya och ta hand om er befintliga innergård eller skapa en ny fantastisk innergård och se till att hålla den i toppskick.

Ny innergård med marksten och planteringar

Markarbeten Brf:er

Vi på Mark & Trädgårdsbyggarna kan även hjälpa er bostadsrättsförening i Stockholm med allting kring trädplantering, dränering och andra typer av markarbeten. Låt vår expertis och kunskap skapa en grön levande miljö åt er Brf.

Plantering av träd

Vill du komma i kontakt med oss?

Vi finns alltid till hands för dig.
Boka ett möte med oss idag om du vill veta mer om hur vi kan ta hand om er bostadsrättsförening!